Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Jelenits István előadása Móron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 25.

ImageA móri Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskolában az „Esti beszélgetések” c. előadássorozat következő előadója Jelenits István piarista szerzetes - tanár, teológus, író lesz. Előadásának témája: A család és az iskola szerepe a gyermekek nevelésében. Az előadás időpontja: 2010. október 28. (csütörtök), 18 óra. Helyszíne: A Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskola tornaterme (Erzsébet tér 19.) A rendezvényen dedikálással egybekötött vásárlási lehetőséget biztosítanak a szervezők az előadó könyveiből.

Tovább...
 
"A magyar emberek bebizonyíthatják, hogy együtt sokkal többre képesek!" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 25.

Image„Az ünnep és vele az őszinte emlékezés mindig szívbe markol. Készülünk az alkalomra, és a lelkünket is ünneplőbe öltöztetjük. Felidézzük a múltat, azokat a történéseket, amelyek nemzetünk megmaradásának erkölcsi és történelmi talpköveit jelentik. Több mint ötven év távlatából is egyértelmű az igazság: 1956 a bátorság rendkívüli megnyilvánulása volt.” – jelentette ki dr. Cser-Palkovics András a Bazilikánál tartott megemlékezésen.

Tovább...
 
Hírek a Tárnok - Székesfehérvár vonalszakasz átépítéséről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 25.

ImageA Tárnok – Székesfehérvár vonalszakasz átépítése kapcsán kérdeztük meg a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. Titkárság és Kommunikációs Irodáját arról, hogy hogyan haladnak a munkálatokkal? Tájékoztatásuk szerint Dinnyés megállóhelyen a peronburkolat készítésével együtt a térvilágítási kandeláberek elhelyezése is folyik. Elkezdődik a bejáró út, buszforduló, parkoló és kerékpártároló építése. Folyamatos az új gyalogos aluljáró építése, jelenleg belső szigetelési, betonozási munkálatok folynak.

Tovább...
 
Tisztelgett a megye, a város... Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2010. október 23.

ImageAz 1956-os forradalom kitörésének évfordulóján közös megemlékezéssel tisztelgett a szabadságharc előtt Fejér és Székesfehérvár. A Megyeházán 9.30-kor kezdődött az ünnepi közgyűlés, melynek elnökségében Vargha Tamás, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Cser-Palkovics András, Székesfehérvár Megyei Jogú Város polgármestere, Pleizer Lajos, a megyei közgyűlés alelnöke, Brájer Éva (a közönség soraiban), Égi Tamás és Róth Péter, Székesfehérvár alpolgármesterei, dr. Varjú Mihály, a megye főjegyzője és dr. Molnár Krisztián, a megye aljegyzője foglaltak helyet.

Tovább...
 
Megállapodást kötött Székesfehérvár a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 23.

ImageVersenyképességi szerződést kötött Székesfehérvár Önkormányzata a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával. A megállapodást dr. Cser-Palkovics András polgármester és Radetzky Jenő, a FMKIK elnöke írta alá a Hiemer-házban. A szerződést szeptember végén már aláírták egyszer, s akkor dr. Cser-Palkovics András megígérte, hogy polgármesterré válása esetén megerősíti azt. Ígéretének pedig most eleget is tett.

Tovább...
 
Első alkalommal rendeznek SPA Egészségnapot Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 22.

ImageIngyenes próbamasszázsokkal, talpreflexológia állapotfelméréssel, bemutató fitness órákkal, táncshow-kal, divatbemutatókkal, s gyerekprogramokkal várják a vendégeket vasárnap a Velence SPA-ban. Az Egészségnapon az élményfürdőbe már reggel 8 órától válthatók a vasárnap délutáni kedvezményes belépőjegyek. A próbamasszázsokra, testkezelésekre, spa sétára érdemes reggel 8 és 9 óra között a helyszínen regisztrálni. Ráadásul a regisztráló vendégek a jövő heti új fitness órákon ingyenesen vehetnek részt.

Tovább...
 
Az 1956-os forradalomra emlékeznek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 22.

ImageFejér Megye Önkormányzata - Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és valamennyi rendező szervezet nevében is - tisztelettel meghívja a székesfehérváriakat és a városunkba látogatókat az 1956-os forradalom és szabadságharc 54. évfordulóján rendezendő székesfehérvári megemlékezésekre.

Tovább...
 
Környezet- és egészségvédelmi vetélkedő a Munkácsyban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 22.

ImageKörnyezet- és egészségvédelemmel kapcsolatos vetéledőn vettek részt a Munkácsy Mihály Általános Iskola felső tagozatos diákjai. Ezen kívül a Tűzoltóság munkájával is megismerkedtek a fiatalok. A verseny díjait Marcos Ramos, az Alcoa európai elnöke és Székesfehérvár polgármestere nyújtotta át a gyerekeknek.

Tovább...
 
Alcoa Közösségi Hónap - festettek az iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 21.

ImageMegújultak a székesfehérvári Munkácsy Mihály Általános Iskola udvarának padjai és egyéb, fából készült udvari eszközei. Az Alcoa-Köfém munkatársai, Marcos Ramos, az Alcoa európai elnöke, valamint dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere ugyanis a Közösségi Szolgálat Hónapjának jegyében lefestették azokat. Az Alcoa fehérvári gyára a 2010-es Közösségi Szolgálati Hónapban 46 programot valósít meg, s a központi program helyszínéül idén a Munkácsy iskolát választották.

Tovább...
 
160.000 Ft gyűlt össze az iszapkárosultaknak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 21.

ImageMintegy 80.000 Ft-ot adományoztak a vörösiszap károsultak javára a szurkolók a legutóbbi Albacomp-Falco mérkőzés során. A sportbarátok a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által kihelyezett urnákba dobhatták be felajánlásaikat. Az Albacomp kosárlabda csapatának játékosai és vezetői pedig ezt az összeget megduplázták, így 160.000 Ft-os adományt utaltak át tegnap a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számlájára.

 
Prima Díj - ötödször a megyében Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2010. október 21.

ImageAz 5. Fejér Megyei Prima Díjjal kapcsolatban tartottak a sajtótájékoztatót  a Megyeházán. - Az asztal körül a tizenkét jelöltön és a fő szervezőn kívül Vargha Tamás, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke is helyet foglalt, aki köszöntőjében igazán örömtelinek nevezte azt, hogy a jelen gazdasági nehézségei ellenére is sikerül forrást, támogatókat szerezni egy ilyen elismeréshez, rendezvényhez. „Bár négy kerékkel kátyúban állunk – mondta -, a legfontosabb dolgok közé tartozik az, hogy azokat, akik a mindnyájunknak fontos értékeket megteremtik, méltó erkölcsi és – ha lehetséges – anyagi elismerésben részesítsük."

Tovább...
 
<< Első < Előző 1611 1612 1613 1614 1615 1616 1617 1618 1619 1620 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17810 - 17820 / 20400